FONTOS! OLVASD EL! - Weboldalak

 2010.10.14. 11:42

July 9th 2010, 6:19am

 

Kedves Játékosok!

Sajnos az elmúlt időszakban megszaporodtak az acc feltöréses / lopásos panaszok. Ezek nagy része ugyan azokat említi.

2 fő ok, ami miatt "ellopnak accokat" :

1, Weboldalak, amiken valamilyen előnyt ígérnek. Jelenleg a legnépszerűbb téma a YANG - Yanghack. Napi szinten 10-15 új oldalról szerzünk tudomást, ahol korlátlan mennyiségű yangot vagy +9 -es tárgyakat, esetleg "bármit amit akarsz" ígérnek. Ezek megkapásához nem kell semmit tenni, csak "Bejelentkezni" vagy "megadni az adataidat". Természetesen ezen oldalak mind átverések és csak el akarják lopni a felhasználótokat.


Tudom többször is mondtuk már ezt, de úgy tűnik nem elég!
Mindenki gondolkozzon el alapvető dolgokon, amikor ilyesmi ajánlatokat lát:
- Miért éri meg az oldal készítőjének, hogy "megossza a trükköt másokkal is"?
- Miért van szükség a te adataidra hozzá? Ha valóban van ilyen-olyan "működő hackje", akkor miért nem adja oda neked a kívánt tárgyat a játékon belül létrehozott karakterével? Lehet kereskedni Yang-al és tárgyal is, még bolt nyitás formában is.

- Ha neked lenne "yang hacked" megérné azt neked továbbadni másoknak? Mi értelme lenne a sok yangodnak, ha mindenkinek sok van? Nem jobb akkor, ha csak neked van sok és te játszhatod a nagy gazdag embert? Naugye....

FIGYELJETEK ODA, hogy BÁRMILYEN OLDALON, bármit is ígérnek, ha kérik a Felhasználói ID-t és jelszavat ( akkor is, ha az oldal kinézete hasonlít a metin2.hu oldal kinézetéhez ), akkor biztos, hogy el akarják lopni a felhasználótokat.

ÉS ITT Fontos leírnom, hogy ha megtörténik a baj, HIÁBA jöttök hozzánk, nem tudunk se tárgyat se Accot visszaadni és az ellopott felhasználót se tilthatjuk ki. EZÉRT NAGYON FONTOS, hogy SOHA SENKINEK NE ADJÁTOK MEG a jelszavatokat és az ID-t, MÉG NEKEM SE!!

2. fő módszer az acc lopásokhoz a "Másnak adom ki magam és megfélemlítek" féle esetek.
Erre is nagyon sok panasz érkezik, hogy a játékban xy nevű ember GM-nek vagy más Team tagnak, esetleg valamilyen hatósági személynek kiadva magát elkéri a Felhasználói adatokat - nevet és jelszót is. Amennyiben a játékos nem akarja megadni, akkor vetik be a második fegyvert és közlik, hogy amennyiben nem adjátok meg az adatokat törlés vagy tiltás lesz az eredménye.

ISMÉT FELHÍVOM A FIGYELMET arra, hogy a TEAM tagjai és semmilyen hatóság NEM KÉRHETI el a jelszavatokat, mert semmi köze hozzá senkinek rajtatok kívül, és nincs is rá szükség. A gyakran emlegetett "Ellenőrzés" nem játékon belül, hanem egy ADMIN felületen történik, ami független a ti jelszavatokhoz, minden felhasználó szükséges adataihoz hozzáfér mindenki, akinek hozzá kell férnie. ( Jelszóhoz senki se fér hozzá, mert titkosítottak ) .

TEHÁT BÁRKI BÁRMIVEL FENYEGET, NE ADJÁTOK MEG NEKI A NEVETEKET ÉS JELSZAVATOKAT! Ha kitiltással fenyeget, ne féljetek, ha bárki "kitiltana" titeket, amiért nem adtátok meg a jelszavatokat, nyugodtan meg lehet engem keresni és -ha nem más szabálysértés miatt lettetek tiltva - leveszem a "jogtalan kitiltást" - persze ilyen soha sem lesz, de ha bárki ettől való félelmében adná meg a jelszavát NE TEGYE! NE hagyjátok magatokat becsapni és a félelmeteket kihasználni!

Arról nem beszélve, hogy a Játék szabályzat és a Felhasználási Feltételek is határozottan TILTJA, a felhasználói adataitok kiadását! Ha másért nem is, ezért se adjátok meg a jelszót senkinek, még NEKEM SE!

Kérek mindenkit, hogy ezeket az információkat minél több játékosnak juttassátok el. Céh társaknak, ismerőseiteknek, barátaitoknak, esetleg a játékban a chaten is lehet mondogatni ezeket. Nem lehet mást tenni az ilyen esetek visszaszorítása érdekében, mint megelőzéssel elkerülni a bajt!

Köszönöm mindenkinek, aki elolvassa és megfogadja az itt leírtakat és különösen azt köszönöm, ha tovább is adjátok másoknak az információkat.

Közösen visszaszoríthatjuk a visszaéléseket és csalásokat! Együtt meg tudjuk csinálni!
Sok sikert mindenkinek!

süti beállítások módosítása