Üdvözöllek a Metin2.hu Nem Hivatalos Blogjában.

Ezen az oldalon remélhetőleg érdekes információkat találhatsz majd a játékkal kapcsolatban.

Az oldalon mindig hiteles információt olvashattok a játékkal kapcsolatban, hiszen az oldal Főszerkesztője Asmodeus, aki a metin2.hu Játék Adminisztrátora, továbbá a leendő további szerkesztők mind a Team tagjai.

Azért hoztuk létre ezt a blogot, mert a felhasználókkal beszélgetve azt tapasztaltuk, hogy a többség részére a Metin2 - és a többi GameForge játéknál is haszált - fórumrendszer használata, áttekinthetősége túl bonyolult, ezért nem is használják. Ennek következménye sajnos az, hogy így a Híreket sem olvassák, lemaradnak róluk, késve, vagy tévesen szereznek róla tudomást.

Ennek a blognak tulajdonképpen az egyik elsődleges célja pont ez, hogy akinek a Fórum túl "bizar" és átláthatatlan, az a híreket, aktualitásokat itt, Blog formájában is megtekinthetik, esetleg kommentet is fűzhetnek hozzá - természetesen moderált, normális formában.

A GameForge nem ad semmiféle támogatást a bloghoz, nem vállal felelősséget a tartalmáért, teljesen magán kezdeményezés, a bejegyzésekért a Szerkesztők felelnek. 
A Hivatalos információk továbbra is a Hivatalos Metin2.hu Fórumban ( board.metin2.hu ) érhetők el!

 

Ez az oldal nem kívánja helyettesíteni a Fórumot, pusztán kiegészíti, egyszerűsíti azt.
 

 

Jó szórakozást és hasznos olvasgatást kívánok!

süti beállítások módosítása